Over de eggrun

Over de EggRun

EggRun oprichter Roel Kuper heeft na een geslaagde Revival in 2017 de hazenoren overgedragen aan Otto Huisman uit Roden. Meer dan tien jaar heeft Roel de perfecte organisatie in handen gehad en kwamen ‘de bikers’ uit het hele land om mee te rijden voor het goede doel en de zieke patiënten de dag van hun leven te bezorgen! Oud lijsttrekker van GroenLinks en voormalig wethouder van de gemeente Noordenveld Otto Huisman en trouw motorrijder (wel op drie wielen) neemt deze organisatie vanaf nu in handen en belooft na de zomervakantie met mededelingen te komen voor de Egg Run 2018

Beleid & financiën

EggRun staat voor transparantie en betrokkenheid. Daarom geven wij graag openheid van zaken met betrekking tot ons beleid en financiële positie.

Beleidsplan

EggRun drijvende kracht zijn de vele vrijwilligers. Dankzij hen kunnen de deelnemers hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we bovenal heel veel geld ophalen voor het goede doel.

Wil jij ook helpen om de EggRun een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op!

Grote successen

De EggRun was een overdonderend succes. In totaal vertrokken er 184 motoren vanuit het centrum van Roden voor defilé en af te leggen bezoeken (152 EggRunners en 32 StEB motorbegeleiders). Het weer werkte redelijk mee, al was het s’ochtends best nog wel ietwat fris op de bike.De Winsinghhof was het middelpunt van alle activiteiten en de snert en broodjes vielen zeer in de smaak. Alle deelnemende motorrijders werd gevraagd te doneren voor een goed doel. Dit jaar: ‘kinderen van de voedselbank”. De totale opbrengst: CKM (Commando Crav Maga), EggRunners en Intersport bedraagt: € 3.360! Daarmee maken we 48 schoolgaande kinderen wel heel blij! Met een kleding bon kunnen ze nieuwe spulletjes kopen.