Impressies

Pagina 1 van 2

De vrijwilligers zijn creatieve en betrokken mensen, die hun talenten, kennis, ervaring en contacten ter beschikking willen stellen en zo hun bijdrage leveren aan het goede doel. Dat zijn de mensen die EggRun zoekt.

Wil jij ook helpen om de EggRun een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hoe neem ik deelname?

Je kunt je via deze website eenvoudig aanmelden als individuele deelnemer of als groep. Je kunt ook meteen digitaal € 10 uur per deelnemer doneren. Bij de ingang van het terrein op de brink in Roden kun je een (extra) donatie achterlaten.

Hoe word ik vrijwilliger?

Om je aan te melden als vrijwilliger kun je contact opnemen met onze contactpersoon Otto Huisman. Het telefoonnummer waarop u hem kunt bereiken is 06 51127054. Je kunt dit telefoonnummer ook bellen als je verdere vragen hebt, wilt deelnemen aan de EggRun of als je interesse hebt om de EggRun Roden te sponsoren.

Zijn er bepaalde eisen?

Iedereen is welkom! Ben je motorliefhebber en draag je graag je steentje bij aan het goede doel? Dan is de Eggrun het ideale event om aan deel te nemen!

Vanwaar de naam en het thema?

De Eggrun is door oprichter Roel Kuper komen overwaaien vanuit Engeland naar Nederland. In Engeland staat het event al jaren bekend om een succesvol motortreffen en het supporten van goede doelen. In Nederland is Roden altijd de basis van het jaarlijkse event rond Pasen geweest. In een later stadium is dit zelfs uitgebreid tot Breda, Veghel en Amsterdam. Vandaag de dag heeft De Stichting Eggrun besloten om het event vanuit de stamlocatie Roden te organiseren.